Услуги

Професионален фотограф от град Пловдив

Нина Николова

В живота ни има толкова много красота!

Каквито и да са обстоятелствата винаги можем да намерим красотата около нас.

Казвам се Нина Николова и моята страст е да уловя и запазя за вас всички неповторими моменти, които виждам ,красивите емоции които вие и хората около вас излъчват във вашия специален празничен ден, без значение дали сте на улицата от вашето детство или сте в луксозен комплекс.

Аз съм жена, майка, сестра, дъщеря и любима и изживявам емоциите заедно с вас.

Моята цел е да направя  за вас фотография, която ще спира дъхът ви всеки път щом отворите сватбения албум. Фотография, която вашите родители ще бъдат горди да показват и ще предизвиква благородна завист у вашите приятели.

Тези снимки вие с радост ще показвате на вашите деца и внуци и те ще бъдат свидетели на вашата сватбена приказка. За мен ще бъде удоволствие заедно с вас да уловя и запазя тази магия, наречена ЛЮБОВ! :-)

Моят стил

Като цяло стилът в който снимам сватби  е репортажен по време на цялата сватба-улавяне на естествените моменти и емоции и артистична, портретна и модна фотография по време на фотосесията - улавяне на красотата на момента. 

Доверявайки ми се, аз ще бъда до вас през целия ден, по възможно най-ненатрапчивия начин, улавяйки всяка ваша емоция и вълнение.  Техниката, с която работя е много висок клас фотоапарати и обективи Canon.

Тъй като заснемането е с висококачествена техника кадрите са  с висока резолюция и могат да  бъдат разпечатани снимки в много голям размер примерно 60х90см, 100х150см или повече, качествени фотографии за апликация на стена или нещо друго, луксозни фото книги в по-голям размер и т.н.

Знаейки, че всеки има различни потребности, разбирания и бюджет може да се свъжете с мен и да Ви предложа няколко ценови възможности. 

Допълнителни услуги

Отделно предлагам луксозни фотоалбуми и фотокниги.

Фотокнигите могат да бъдат по-малък или по-голям размер, както и с по-малко  или повече страници и по този начин да се намали или увеличи цената, така, че ако имате някакви специални изисквания или желания мога да се съобразя с тях и да ви подготвя индивидуална оферта.